Top ventilation for top chefs

Kokenut, innovatiivinen ja kansainvälinen keittiöilmaston asiantuntija

Kokenut

Jeven Oy perustettiin vuonna 1989 Mikkeliin, jossa yhdessä alan johtavien oppilaitosten ja tutkimuskeskusten kanssa kehitettiin ensimmäiset uuden tyyppiset ammattikeittiöiden tulo- ja poistoilmaratkaisut, ilmakruunut, joissa oli JCE-syklonierottimet sekä helposti puhdistettavat integroidut tuloilmayksiköt.

Tuotteet syntyivät asiakkaiden todellisista tarpeista saada tehokkaat ja toimivat järjestelmät sekä laitteet vaativiin ammattikeittiöihin.

Tuotevalikoima kasvoi nopeasti täyttämään yhä kasvavien markkinoiden tarpeita. Kehitettiin arkkitehtoniset piennopeusyksiköt, jäätymättömät ulospuhallushajottajat ja tehokkaat lumenestotuotteet, Lumikilvet.

Innovatiivinen

Jeven keittiöilmasto perustuu pitkäaikaiseen ja jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön sekä innovatiivisiin, alan tehokkaimpiin tuotteisiin.

Ratkaisumme ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä, joten ne ovat kestävä sijoitus koko rakennuksen elinkaaren ajaksi.

Kansainvälisesti palkittu, markkinoiden tehokkain ammattikeittiöiden rasvansuodatin UV-Turbo on hyvä esimerkki innovatiivisesta kehitystyöstämme. UV-Turbossa TurboSwing-rasvansuodatinyksikkö varustetaan turvallisella ja ympäristöystävällisellä UV-valolla, joka ei tuota lainkaan otsonia!

Kansainvälinen

Jeven-konserniin kuuluu ruotsalainen sisaryhtiö Jeven AB, joka vastaa Pohjoismaiden ja läntisen Euroopan markkinoista sekä valmistaa ammattikeittiöiden ilmanvaihtotuotteita alan Pohjoismaiden suurimmassa tehtaassa Söderhamnissa.

Ruotsissa asiakkaitamme palvelevat myyntikonttorit Tukholmassa, Malmössä, Göteborgissa, Jönköpingissä ja Söderhamnissa.

Lisenssivalmistajat valmistavat ja markkinoivat Jeven-tuotteita useassa Euroopan maassa.

Toimintamme perustuu tulokselliseen toimintaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, laadittujen sopimusten noudattamiseen, jatkuvan parantamisen periaatteeseen ja ISO 9001_2015 -laadunhallintajärjestelmän noudattamiseen.

Copyright 2021 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste