Top ventilation for top chefs

Kokenut, innovatiivinen ja kansainvälinen keittiöilmaston asiantuntija

Meille tärkeintä ovat ihmiset, jotka ovat ammattinsa ylpeitä edustajia. Teemme jatkuvasti tutkimus- ja kehitystyötä ja tuomme markkinoille innovatiivisia tuoteratkaisuja, joiden avulla rakennamme keittiöalan ammattilaisille parempaa työilmastoa. Laadukas keittiöilmanvaihto edistää työntekijöiden hyvinvointia, liiketoiminnan kannattavuutta ja rakennuksen energiatehokkuutta.
Yrityksen johto on sitoutunut panostamaan henkilöstön jatkuvaan kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Kokenut

Jeven Oy perustettiin vuonna 1989 Mikkeliin, jossa yhdessä alan johtavien oppilaitosten ja tutkimuskeskusten kanssa kehitettiin ensimmäiset uuden tyyppiset ammattikeittiöiden tulo- ja poistoilmaratkaisut, ilmakruunut, joissa oli JCE-syklonierottimet sekä helposti puhdistettavat integroidut tuloilmayksiköt.

Tuotteet syntyivät asiakkaiden todellisista tarpeista saada tehokkaat ja toimivat järjestelmät sekä laitteet vaativiin ammattikeittiöihin.

Tuotevalikoima kasvoi nopeasti täyttämään yhä kasvavien markkinoiden tarpeita. Kehitettiin arkkitehtoniset piennopeusyksiköt, jäätymättömät ulospuhallushajottajat ja tehokkaat lumenestotuotteet, Lumikilvet.

Innovatiivinen

Jeven keittiöilmasto perustuu pitkäaikaiseen ja jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön sekä innovatiivisiin, alan tehokkaimpiin tuotteisiin.

Ratkaisumme ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä, joten ne ovat kestävä sijoitus koko rakennuksen elinkaaren ajaksi.

Kansainvälisesti palkittu, markkinoiden tehokkain ammattikeittiöiden rasvansuodatin UV-Turbo on hyvä esimerkki innovatiivisesta kehitystyöstämme. UV-Turbossa TurboSwing-rasvansuodatinyksikkö varustetaan turvallisella ja ympäristöystävällisellä UV-valolla, joka ei tuota lainkaan otsonia!

Kansainvälinen

Heinäkuussa 2019 Jeven Oy, Jeven Global ja Jeven AB siirtyivät Absolent Group AB:n omistukseen. Kuulumme nyt kansainvälisen Absolent Air Care Group:in Commercial Kitchen Ventilation segmentin yrityksiin.

Käytössämme on kansainvälinen tietotaito erilaisista ammattikeittiöiden ilmanvaihdon ratkaisuista, Jevenin oman, suomalaisen keksinnön,
UV-Turbon lisäksi.

Toimintamme perustuu tulokselliseen toimintaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, laadittujen sopimusten noudattamiseen,
jatkuvan parantamisen periaatteeseen ja
ISO 9001_2015 -laadunhallintajärjestelmän noudattamiseen.

Jeven ISO 9001_2015 certification

 

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2024 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste