Top ventilation for top chefs

Ammattikeittiöiden huuvat

Jevenin innovatiiviset huuvaratkaisut
ammattikeittiöiden tehokkaaseen ja turvalliseen ilmanvaihtoon.

UV-Turbo-huuvat

Markkinoiden tehokkain ja turvallisin ratkaisu, jossa TurboSwing®-rasvansuodatusyksikkö ja otsonia tuottamaton UV-valo takaavat erinomaisen suodatustehokkuuden.

Tuotetiedot ›

UV-JPT-huuvat

Innovatiivinen ratkaisu lämmitys- ja jakelukeittiöiden,
sekä kevyiden valmistuskeittiöiden rasvansuodatukseen,
kun käytössä on lämmöntalteenotto.

Tuotetiedot ›

Turbo-huuvat

TurboSwing®- rasvansuodatusyksiköllä varustetut huuvat kohteisiin, joissa on käytössä muuttuvat ilmavirrat ja/tai keittiön lämmöntalteenottojärjestelmä. Suodatustehokkuus pysyy korkeana myös pienillä ilmavirroilla.

Tuotetiedot ›

Kondenssihuuvat, JSKI ja JKI

Jevenin kondenssihuuvissa on ainutlaatuinen veden ja vesihöyryn erotuslevyrakenne, kondenssierottimet ja reunasieppaus molemmilla pitkillä sivuilla.

Kondenssihuuvat on tarkoitettu kohteisiin, joissa keittiölaitteista, kuten astianpesukoneista, vapautuu runsaasti vesihöyryä.

Tuotetiedot ›

JCE-huuvat

JCE-syklonierottimilla varustetut, ns. perinteiset huuvat, ovat varma valinta jakelu-, kuumennus- ja laitoskeittiöihin, kuten kouluihin, päiväkoteihin ja palvelutaloihin.

Tuotetiedot ›

JCE-erotinyksikkö

JCE on karkeaerotin, joka on kehitetty suurkeittiöiden poistoilman rasvanerotukseen. Syklonierotin toimii keskipako- ja törmäysperiaatteella, ja se soveltuu rasvahiukkasten suodatukseen ilmasta. Tuoterakenteensa ansiosta rasvanerotin on paloturvallinen. Jokaisessa erottimessa on oma rasvakuppi, johon erottunut rasva valuu. Erottimet on helppo irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. JCE-erotinyksikössä on vakiona pyöreä poistoilmaliitäntä, sekä ilmavirran säätöpelti ja mittausyhde.

Tuotetiedot ›

JTA-ilmanvaihtokatto

JTA-ilmanvaihtokattoratkaisut korkeisiin tiloihin, joissa halutaan aikaansaada avaruuden tunne hyvästä ilmanvaihdosta tinkimättä.
JTA- ilmanvaihtokattojen joustava tuoterakenne mahdollistaa kohteisiin yksilölliset ratkaisut sekä koon, muodon, tulo- ja poistoliitosten sijoittelun, että poistoilman käsittelyn suhteen.

Tuotetiedot ›

VERTAILE
HUUVIEN OMINAISUUKSIA

Kokosimme Huuvan valinta -sivulle valintataulukon huuvien soveltuvuudesta erilaisiin käyttökohteisiin.

HUUVAN VALINTA ›

OTA YHTEYTTÄ SUUNNITTELIJAPALVELUUN

Suunnittelijapalvelumme on maksuton ja nopea kanava projektikohtaisten tuoteratkaisujen selvittämiseen.

LUE LISÄÄ ›

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2024 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste