Top ventilation for top chefs

Huuvan valinta

Huuvan valinta

Oikea huuva oikeaan paikkaan!

UV-Turbo-huuva

UV-Turbo-huuva sisältää markkinoiden tehokkaimman mekaanisen rasvanerottimen, TurboSwingin®. Rasvanerotusta tehostaa entisestään otsonivapaa UV-valo, joka vähentää myös ruoanlaiton aiheuttamia hajuja. UV-Turbo-huuva on oikea valinta ravintolatason ammattikeittiöihin, joissa tarvitaan myös kaasumaisten epäuhtauksien tehokasta suodatusta.

Turbo-huuva

Markkinoiden tehokkain rasvanerotin TurboSwing® sopii erinomaisesti energiansäästökohteisiin, joissa on lämmöntalteenotto ja muuttuva ilmavirta, koska TurboSwingin suodatustehokkuus pysyy korkeana ilmavirrasta riippumatta.

Kondenssihuuva

Jevenin kondenssihuuvat ovat markkinoiden tehokkaimpia huuvia kondenssiveden poistoon kohteissa, joissa keittiölaitteista, kuten padoista ja astianpesukoneista vapautuu runsaasti vesihöyryä.

JCE-huuva

Jevenin JCE-huuvat ovat turvallinen valinta kohteisiin, joissa vaaditaan hallittua, vedotonta ja yksilöllistä tuloilmanjakoa sekä tehokasta ylilämmön ja höyryn poistoa keittiöstä. Rasvan ja lian erotus perustuu tehokkaisiin syklonierottimiin.

JCE
KÄYTTÖKOHTEET
Koulut
Päiväkodit
Ravintolat ja hotellit
Laitoskeittiöt
EROTUSASTE %999775
LÄMMÖNTALTEENOTTO KEITTIÖSTÄ
ENERGIATEHOKAS35 W/-200 l/s10 W/-200 l/s
MOOTTOROITU MEKAANINEN RASVANEROTUS
HELPPO HUOLLETTAVUUS
MUUTTUVILLE ILMAVIRROILLE
POISTOILMAN DESINFIOINTI
POISTAA HAJUHAITTOJA
TURVALLINEN OTSONIVAPAA UV-VALO

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2023 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste