Top ventilation for top chefs

Ravintola Platan keittiössä Suomen suurin UV-Turbo-huuva

Messukeskuksen ja Holiday Inn Helsinki-Expon ravintola Platasta löytyy Suomen suurin yksittäinen UV-Turbo-huuva
(kooltaan 8m x 5,6m).
Huuvan  jokaiselta neljältä sivulta tuodaan keittiöhenkilökunnalle raitista ilmaa huuvaan integroitujen tuloilmayksiköiden kautta.
Rasvanerottimien sijoittelu on optimoitu alla olevien laitteiden mukaan.

Muualle keittiöön tuodaan raitista tuloilmaa erityisesti keittiöihin suunniteltujen Deco.L-syrjäyttävien tuloilmalaitteiden avulla.

Kohteen keittiöilmastosta vastaavat  Jevenin UV-Turbo- ja kondenssihuuvat sekä valvontayksikkö UV-SwingControl.

”Ravintola Platta palvelee Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien näyttämöksi ja illam kohtaamispaikaksi.
Ruokalistasta ja ruokaelämyksistä Fazer Food Servicesin tiimissä vastaa keittiömestari Markus Fohelholm. Fazerin huippulaadun kunnioittaminen ja ruokahävikin torjunta ovat hänelle tärkeitä lähtökohtia ruoanvalmistuksessa.
Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen.
Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja.”

 

Jeven ratkaisut tässä kohteessa

Tutustu muihin referensseihin

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2024 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste