Top ventilation for top chefs

Greeneri

Ravintola Greeneri avasi ovensa juhannuksena 2017, ja on siitä lähtien tarjonnut
maistuvaa ruokaa vehreän Mikkelipuiston alueella.

Jonna Jokinen
Ravintola Greenerin keittiövastaava

Ravintola Greenerin keittiön ilmanvaihto on toteutettu Jevenin UV-Turbo-huuvilla.
Huuvissa on TurboSwing-rasvansuodatusyksikkö ja otsonia tuottamaton UV-valo.
UV-Turbo-huuvien erinomainen suodatustehokkuus pitää kanavat puhtaina pienimmistäkin partikkeleista sekä kaasumaisesta rasvasta, ja vähentää merkittävästi ruoanlaiton aiheuttamia hajuja.
UV-Turbon suodatustehokkuus pysyy korkeana myös pienillä ilmavirroilla.

”Todella hyvä, että käryt lähtevät heti ja huuvat on tosi helppo puhdistaa. Keittiössä on mukavaa työskennellä.”

Hyvän keittiöilmaston ansiosta työympäristö pysyy mielekkäänä. Keittiön lämpötila on sopiva ja epäpuhtaudet poistuvat UV-Turbojen kautta.
Kondenssihuuvan molemmilla pitkillä sivuilla olevat kondenssierottimet poistavat astiapesukoneen tuottaman lämmön ja vesihöyryn tehokkaasti.

Ravintola Greenerissä valmistetaan maistuvaa ruokaa lähellä Mikkeliä tuotetuista raaka-aineista pienellä twistillä höystettynä. Greeneri tarjoaa puutarhalounasta ympäri vuoden ja iltaisin palvelee á la carte -lista. Paikka on myös yksityistilaisuuksien järjestäjien suosiossa.

Jeven ratkaisut tässä kohteessa

Tutustu muihin referensseihin

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2024 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste