Top ventilation for top chefs

Jeven Turbo-huuvat Hotelli Lasaretissa

Ainutlaatuinen Hotelli Lasaretti sijaitsee historiallisessa miljöössä Oulun Lasaretinsaarella. Kulttuurihistoriallisesti Lasaretinsaari on yksi merkittävimpiä kohteita Pohjois‐Pohjanmaalla ja sen historiaa tunnetaan jo 1600-luvulta alkaen. Ennen kaunista ja idyllistä Hotelli Lasarettia saarella on toiminut myös kruunun viinanpolttimo, maaherran virkatalo, lääninsairaala sekä sotilassairaala.

Hotelli Lasaretti on sisustettu persoonallisesti ja viimeisen remontin yhteydessä viisi pohjoissuomalaista taiteilijaa kutsuttiin mukaan ideoimaan ja sisustamaan uudistettavia hotellihuoneita. Taidetta näkyy myös muualla hotellissa ja hotellin ulkopuolella.
Osa keittiötiloista uusittiin ja ilmanvaihtoratkaisuksi valittiin tehokkaat ja helposti puhdistettavat Jeven TurboSwing– ja kondenssihuuvat.
Jeven keittiöilmastolla toteutat hyvän työympäristön henkilökunnalle.

”Hotelli Lasaretti tarjoaa vierailleen ainutlaatuiset ja tunnelmalliset olosuhteet niin viralliseen tilaisuuteen kuin vapaa-aikaankin. Keskustan kupeessa puiston kainalossa virkistäydyt, lepäät ja ideoit, kokoustat, juhlistat ja ruokailet. Palvelumme tinkimätön laatu tekee ikimuistoisen vaikutuksen, olipa vierailusi syy seminaari, perhejuhla tai vapaa-ajan vietto.”

Jeven ratkaisut tässä kohteessa

Tutustu muihin referensseihin

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2021 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste