Olemme tutkineet UV-Turbojen rasvanerotuksen määrää, suodatuksen tehokkuutta ja kanavien puhtautta seurantakohteessamme Helsingissä. Kohteessa on monipuoliset ravintolapalvelut: kotiruokaa, makuja maailmalta ”pop up”, grilli, pizzaa sekä deli-osasto.
Keittiön ilmanvaihto on toteutettu UV-Turbo-huuvilla, joissa on TurboSwing-rasvansuodatin ja otsonia tuottamaton UV-valo.
Ohessa kuvakollaasi, jossa esitetään ensin keittiölaite ja sen rasvanerotusta hoitavat UV-Turbot. Seuraavista kuvista nähdään erottunut rasva ja poistoilmakanava kuvattuna puolen vuoden ja vuoden käytön jälkeen. Rasvankeräysastiat on tyhjennetty ja pesty kerran kuussa.
LIESI JA PAISTINPANNU – poistona kaksi UV-Turboa
PADAT- poistona kaksi UV-Turboa
UUNIT- poistona neljä UV-Turboa
WOKPANNUT- poistona viisi UV-Turboa
Toteuttamalla keittiön ilmanvaihto UV-Turbo-rasvansuodattimilla kanavat pysyvät puhtaina.