Top ventilation for top chefs

Jevenin räätälöidyt huuvaratkaisut Kampissa

Kortteli-ravintolamaailman kaikkiin yhteentoista ravintolaan on räätälöity tarpeisiin sopiva Jeven-huuvaratkaisu. Useimmissa kohteissa on TurboSwing®-rasvansuodatusyksikkö, joka sopii eri tyyppisiin ammattikeittiöihin ja muuntuu tarpeen mukaan.

Kuvien esimerkkiravintolat ovat Bastardo, Sandro, Beijing8 ja Story. Bastardo tarjoaa lounasta, drinkkejä ja illallista rustiikin italialaisen tunnelman siivittämänä. Bastardo on tähän päivään tuotu tulkinta perinteisestä trattoriasta ja pizzeriasta. Sandron valikoimassa on vegeannosten lisäksi runsaasti kala- ja luomulihavaihtoehtoja kasvisten kaveriksi. Beijing8 yhdistää muinaisen kiinalaisen ruokakulttuurin ja ekologisen elämäntavan. Story tarjoilee ns. halliruokaa eli sesonkeihin nojautuvaa, kauppahalleista inspiraationsa hakevia kahvila-ravintola-tuotteita.

Kampin kauppakeskus on panostanut asiakkaiden ja keittiöammattilaisten turvallisuuteen asentamalla yhdeksään Korttelin ravintolaan Ansul R-102 -palosammutusjärjestelmän. Erityisesti keittiöympäristöön suunniteltu R-102 räätälöidään aina kohteen mukaan. Tavoitteena on liekkien nopea tukahdutus ja jälleensyttymisen estäminen turvakalvon avulla. Ansul-sammutusjärjestelmä on saatavissa kaikkiin Jevenin huuvaratkaisuihin.

 

Kauppakeskus Kampin viidennestä kerroksesta löytyy
Kortteli-ravintolamaailma, jossa voi nauttia herkullisista ruoka- ja juomahetkistä
Helsingin kattojen yllä.

Jeven ratkaisut tässä kohteessa

Tutustu muihin referensseihin

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2024 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste