Top ventilation for top chefs

Ravintola Pruuvi

Tarja Lappeteläinen
Ravintola Pruuvin keittiöpäällikkö

Pruuvin keittiöpäällikkö Tarja Lappeteläinen kehuu ravintolan keittiön huuvia tehokkaiksi. Työviihtyvyys paranee huomattavasti, kun ilmanvaihto on kunnossa.

”Tehokas peli tämä on, tehokkaampi kuin edellisessä työpaikassani! Käryt lähtevät äkkiä. Ilmanvaihto on mukavan hiljainen eikä täällä ole vedon tunnetta. Lämpötilakin on ollut sopiva.”

Jevenin huuvissa on tavallista monipuolisemmat tuloilman säädöt, ja se on huomattu myös Pruuvissa. Ilmavirtaa voidaan ohjata tarpeen mukaan niin, etteivät työntekijät joudu missään tilanteessa kärsimään haitallisesta vedon tunteesta.

Huuvien puhdistus Pruuvissa hoidetaan kolmen viikon välein. Perusrutiiniin kuuluu erottimeen kertyneen rasvan tyhjennys sekä kupujen ja erotinlevyjen pesu astianpesukoneessa.

Pruuvi on rento hyvän ruoan, juoman ja iloisen seurustelun ravintola Mikkelin keskustassa. Listalta löytyy paikallisten herkkujen lisäksi kansainvälisiä makuelämyksiä.

Jeven ratkaisut tässä kohteessa

Tutustu muihin referensseihin

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2024 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste