Ravintola Pruuvi
Pruuvin keittiöpäällikkö Tarja Lappeteläinen kehuu ravintolan keittiön huuvia tehokkaiksi. Työviihtyvyys paranee huomattavasti, kun ilmanvaihto on kunnossa.
”Tehokas peli tämä on, tehokkaampi kuin edellisessä työpaikassani! Käryt lähtevät äkkiä. Ilmanvaihto on mukavan hiljainen eikä täällä ole vedon tunnetta. Lämpötilakin on ollut sopiva.”
Jevenin huuvissa on tavallista monipuolisemmat tuloilman säädöt, ja se on huomattu myös Pruuvissa. Ilmavirtaa voidaan ohjata tarpeen mukaan niin, etteivät työntekijät joudu missään tilanteessa kärsimään haitallisesta vedon tunteesta.
Huuvien puhdistus Pruuvissa hoidetaan kolmen viikon välein. Perusrutiiniin kuuluu erottimeen kertyneen rasvan tyhjennys sekä kupujen ja erotinlevyjen pesu astianpesukoneessa.