Top ventilation for top chefs

Jeven Greenerissä ja Pandatalossa

Maukkaita elämyksiä puutarhojen äärellä

Haluamme Jevenillä joka päivä löytää ratkaisuja ammattikeittiöiden henkilökunnan työolosuhteiden parantamiseksi. Teemme turvallista ja miellyttävää sisäilmastoa ruoanlaiton ammattilaisille. Siksi on aina palkitsevaa kuulla onnistuneista projekteista läheltä ja kaukaa.

Mikkeliläinen Ravintola Greeneri on esimerkki hyvin toimivasta työilmastosta tästä ihan läheltä. Greenerin keittiövastaava Jonna Jokinen kehuu työolosuhteitaan:

”Todella hyvä, että käryt lähtevät heti, ja huuvat on tosi helppo puhdistaa.”

Mikkelipuiston alueella maukasta ruokaa tarjoavaan Greeneriin valittiin keittiön ilmanvaihtoratkaisuksi turvalliset ja tehokkaat UV-Turbo-huuvat. Huuvat suodattavat kaasumaista rasvaa tehokkaasti myös pienillä ilmavirroilla.

Mikkelipuisto on vehreä puutarhamatkailukohde lähellä Mikkelin keskustaa. Alueella on kymmeniä mallipuutarhoja, joissa on nähtävillä erilaisten puutarha- ja piharakentamiseen liittyvien yritysten tuotteita aidossa käyttöympäristössä.

(Kuvat: Mikko Kankainen ja Mikkelipuisto)

Lue lisää referenssikohteestamme >


Bongaa panda!

Ja sitten jotain eksoottisempaa…
Ähtärin Eläinpuisto vastaanotti kevättalvella kaksi mustavalkoista kiinalaista jättiläispandaa, Lumin ja Pyryn.
Pandatalon avajaisia vietettiin maaliskuun alussa.

Ja koska luet Jevenin uutiskirjettä, pandajutulla täytyy olla selkeä yhtymäkohta ilmanvaihtoon…se löytyy Ähtäri Zoon Snowpanda Deli & Cafeen tiloista, joissa ilmanvaihto on toteutettu Jevenin huuvilla.

 

 

 

Tämän pandakevennyksen myötä jätämme pandojen suojelutyön hyvillä mielin panda-asiantuntijoille, ja keskitymme jatkossakin siihen minkä parhaiten osaamme, ammattikeittiöiden ilmanvaihtoon.

(Kuvat: Kuvio)

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat sähköpostiisi ajankohtaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme 4-6 kertaa vuodessa. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Copyright 2020 © Jeven – ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisut | Tietosuojaseloste